PELASTUS

VIELÄ ON PELASTUKSEN PÄIVÄ! OTA JEESUS VASTAAN ELÄMÄSI PELASTAJAKSI!


Jeesus sanoi:  "Älä ihmettele, että minä sanoin sinulle: teidän täytyy syntyä uudesti, ylhäältä." (Joh. 3:7)

“Minä olen tie, totuus ja elämä; ei kukaan pääse Isän (Jumalan) luo muuten kuin minun kauttani.” (Joh. 14:6)

Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut (Room 10:9)

Voit rukoilla vaikka näin:

Tiedän olevani syntinen ja tarvitsen täydellistä syntien sovitusta.

Kiitos ylösnoussut Jeesus Kristus Jumalan Poika, että sinä sovitit ristinkuolemallasi ja maahaan vuotaneella verelläsi kaikki syntini Golgatan keskimmäisellä ristillä. 

Kiitos, että saan tulla luoksesi nyt – juuri tälläisena kun olen.

Haluan luovuttaa koko elämäni sinulle Jeesus Kristus ja haluan vastaanottaa Sinut henkilökohtaisesti Vapahtajakseni ja Pelastajakseni ja Herrakseni.

Tunnustan ääneen, että sinä olet Herra. 

Kiitos, että annat kaikki syntini anteeksi, teet minusta uuden luomuksen ja täytät minut Pyhällä Hengelläsi.

Aamen.

Koetelkaa itseänne, oletteko uskossa; tutkikaa itseänne. Vai ettekö tunne itseänne, että Jeesus Kristus on teissä? Ellei, niin ette kestä koetusta. (2. Kor. 13:5)

Armo teille ja rauha Jumalalta, meidän Isältämme, ja Herralta Jeesukselta Kristukselta, joka antoi itsensä alttiiksi meidän syntiemme tähden, pelastaaksensa meidät nykyisestä pahasta maailmanajasta meidän Jumalamme ja Isämme tahdon mukaan! Hänen olkoon kunnia aina ja iankaikkisesti! Amen. (Gal. 1:3-5)

Nyt Jumalan lapsena saat uskoa kaikki sinun syntisi anteeksi annetuiksi ja saat olla varma, että Hän EI KOSKAAN hylkää eikä jätä sinua, vaikka useat – tunnetutkin julistajat/organisaatiot ja kristityiksi itseään tituleeraavat yrittävätkin muuta väittää/opettaa.


Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka uskoo, sillä on iankaikkinen elämä. (Joh. 6:47)


Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.  Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni. Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä. (Joh. 10: 27-29)


Minä, minä olen Herra, eikä ole muuta pelastajaa, kuin minä. Minä olen ilmoittanut, olen pelastanut ja julistanut, eikä ollut vierasta jumalaa teidän keskuudessanne. Te olette minun todistajani, sanoo Herra, ja minä olen Jumala. Tästedeskin minä olen sama. Ei kukaan voi vapauttaa minun kädestäni; minkä minä teen, kuka sen peruuttaa? (Jesaja 43: 11-13)


Niinkuin kirjoitettu on: “Sinun tähtesi meitä surmataan kaiken päivää; meitä pidetään teuraslampaina”. Mutta näissä kaikissa me saamme jalon voiton hänen kauttansa, joka meitä on rakastanut. Sillä minä olen varma siitä, ettei kuolema eikä elämä, ei enkelit eikä henkivallat, ei nykyiset eikä tulevaiset, ei voimat, ei korkeus eikä syvyys, eikä mikään muu luotu voi meitä erottaa Jumalan rakkaudesta, joka on Kristuksessa Jeesuksessa, meidän Herrassamme. (Room 8:37-39)


Totisesti, totisesti minä sanon teille: joka kuulee minun sanani ja uskoo häneen, joka on minut lähettänyt, sillä on iankaikkinen elämä, eikä hän joudu tuomittavaksi, vaan on siirtynyt kuolemasta elämään. (Joh 5:24)


Jaa sivu