JUMALAN TUOMIOT TULOSSA SUOMELLE – UNINÄKY 20.6.2022

Näin toissayönä (19/20.6.2022) harvinaisen selkeän unen jonka koen ns. ”uninäyksi”.

Sen viesti oli järkyttävä: Suomi tulee ainakin talvisena aikana (näin lunta Helsingin kaduilla) olemaan Venäjän yllätyshyökkäyksen kohde.

Näin Kampin pommitettuna raunioiksi ja kymmeniä venäläisiä pommittajia ja hävittäjiä ilmassa.

Myös Helsingin Töölö ja Espoo, eli koko pääkaupunkiseutu olivat hyökkäyksen kohteina.

”Uninäyssä” jaoin vanhuksille ja siviileille huopia ja jopa mattoja makuualustoiksi ja peitteiksi väistötiloissa.

En koe näkyäni painajaiseksi, koska herättyäni minulla oli hyvin levollinen olo (toisin kuin painajaisten jälkeen).

Tämän lisäksi mainittakoon, että olin tuota ”uninäkyä” edeltävinä kahtena päivänä kokenut Herran hengen kasvavaa läsnäoloa ja tuo paine purkautui näkemässäni unessa, koska herättyäni tuo paine oli poissa.

En ole varma milloin tämä tapahtuu, mutta Suomi TULEE vielä olemaan Venäjän massiivisten sotatoimien kohteena.

En tosin nähnyt muuta kuin hävittäjiä ja pommittajia ilmassa, mutta tuho oli valtaisaa (risteilyohjukset) ja ihmiset sekä yleinen tunnelma oli erittäin painostava ja totaalisessa kriisimodessa.

Ilmeisesti ainakin energia (vesi – ja voimalaitokset) ja liikenteen solmukohdat (infrastruktuuri) olivat pääkaupunkiseudulla pommitusten kohteena talvisaikaan Suomessa; voi vain kuvitella miltä se tuntuu käytännössä.

Kaikki tämänkaltaiset ”kokemukset Herrassa” tulee aina koetella ja aika näyttää oliko tuo todellinen uninäky; eli varoitus Suomen kansalle ja ETENKIN sen päättäjille.

Raamatussa yhtenä suurimmista Jumalan tuomion merkeistä maalle sen syntien tähden, on sota ja rauhan pois ottaminen maasta.

Hän sallii myös päättäjien väärän hengen johdossa tehdä vääriä valintoja kuten median RÄIKEÄSTI ihmisiä manipuloiden aikaansaadun massiivisen Venäjän PELON JA KIIREEN tähden tehty NATO-päätös.

Esko Hanelius


Lisätty sivustolle 23.7.2023

Lähde: https://vartiopaikalla.org/2022/06/21/jumalan-tuomiot-tulossa-suomelle/

Jaa sivu