NATOPROFETIA / HÄVITTÄJÄNÄKY VUODELTA 2015

Artikkeli päivitetty 14.5.2023 / Jani Turusta


Maaliskuussa 2015 päivälevolla nähty näky:

Oli kesä. Seisoin Turussa Aurajoen rannalla Itäinen Rantakatu 46 kohdalla Martinsillan lähellä. Oli iltapäivä/ilta ja taivas oli todella synkkä myrskypilvistä, vaikka aurinko paistoi. Kaupunki vaikutti autiolta - ketään ei näkynyt missään.
Tunnelma oli uhkaava.
Aurajoen suuntaisesti näin kahden hävittäjälentokoneen lentävän hyvin lähekkäin ylitseni satamaan päin siis idästä länteen päin. Katseeni kiinnittyi erityisesti toiseen koneeseen ja se oli selvästi Ruotsin Jas Gripen tai vastaava hävittäjäkonetyyppi. Hävittäjässä oli selvästi nähtävissä tälle konetyypille ominaiset etusiivekkeet.
Koneet menivät ylitse ja hävisivät sataman suuntaan ikäänkuin pakoon idästä tulevaa uhkaa. 
Hetken kuluttua olin siirtynyt n. 80 m ja olin keskellä Martinsiltaa ja suunnasta johon hävittäjälentokoneet olivat menneet  tuli joen suuntaisesti takaisin päin (lännestä) rinnakkain kaksi Naton Apache taisteluhelikopteria.
Tunnelma oli odottava. Tiesin, että nyt alkaa tapahtumaan ikäviä asioita.
Varsinainen uni loppui tähän.
Aivan unen loppuvaiheessa, kun olin havahtumassa unesta näin helikopterit, ikään kuin pahvista tehtyinä ja ne hajosivat ilmassa eri suuntiin vasemmalle ja oikealle - tässä vaiheessa olin jo hereillä. 
Käsitykseni mukaan hävittäjät kuvasivat tuossa näyssä Suomea ja Ruotsia, eli näiden liittyminen Natoon toistensa jälkeen. Kun nämä maat ovat liitossa ja ikään kuin yhdessä rintamassa - niin silloin tapahtuu jotain hyvin merkittävää ja sillä on maailmanlaajuisia seurauksia. 
En yleensä näe tuollaisia unia. Myös paikka, jossa tuossa unessa olin ei ollut minulle jokapäiväinen – nyt 2023 se on.
Tämä näky ei päässyt Aikain merkit Sanassa -ohjelmaan, joka nauhotettiin 18.2.2022. Paljon on tuon nauhoituksen jälkeen tapahtunut asioita, mitkä viittaavat suoraan tuohon näkyyn, eli asiat ovat lähteneet liikkeelle monella tasolla:

Uutisotsikoita aiheeseen liittyen (klikkaa lukeaksesi enemmän):

25.4.2022 IL: Suomi ja Ruotsi pyrkivät hakemaan Natoon yhtä aikaa toukokuussa (2022)

"Ruotsin hallitus on pyytänyt, että Suomella ja Ruotsilla olisi yhteinen päivä, jolloin Nato-hakemukset julkistetaan. Tätä päivää valmistellaan 16. toukokuuta alkavalle viikolle."

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/d2dc4797-c396-421a-a33e-490d5ed7c240

8.11.2022 IL: Britannia asettaa prikaatin korkeaan valmiuteen Viron puolustamiseksi

“Apache on yhdysvaltalaisen Boeingin valmistama taisteluhelikopteri.
Ne ilmestyvät Viron taivaalle ensi vuoden maaliskuussa (2023).
Huhtikuussa (2023) Viron puolustamista harjoittelevat Britannian kuninkaallisten ilmavoimien Eurofighter Typhoon -hävittäjät.”

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/c127368e-694e-440b-908f-04441f4bf939

8.1.2023 KSML: “Haavisto vakuutti maiden aloittaneen Nato-jäsenyystiensä yhdessä, ja se myös viedään loppuun yhdessä.

Haaviston mukaan Suomen ja Ruotsin yhtäaikainen liittyminen on myös Naton edun mukaista. Suomen osalta Haavisto korosti lisäksi sitä, että Suomen puolustukselta puuttuisi tarpeellista syvyyttä ilman Ruotsia Natossa.
Stoltenberg: Suomi ja Ruotsi jo nyt paremmassa turvassa
Ulf Kristersson kehui omassa puheenvuorossaan Ruotsin tuovan Natoon strategisen maantieteellisen sijainnin lisäksi myös muun muassa vahvan puolustusteollisuuden ja talouden sekä vahvat ilma- ja merivoimat. Kristersson lupasi jo etukäteen Ruotsin osallistuvan Gripen-hävittäjillään Naton ilmavalvontaoperaatioon Baltiassa sekä olevan valmis osallistumaan ilmavalvontaan myös Mustallamerellä ja Islannissa.”

https://www.ksml.fi/uutissuomalainen/5641841

21.1.2023 IL: Ruotsi valmistautuu Venäjän ydiniskuun

“Venäjän ja sen johtajan, presidentti Vladimir Putinin puheissa ydinaseuho on kiihtynyt sen jälkeen, kun maa hyökkäsi Ukrainaan. Ruotsissa puheisiin suhtaudutaan vakavasti.
– Todellisuudessa Venäjällä on ikävä tapa tehdä, mitä he sanovat tekevänsä, DN:n haastattelema Ruotsin puolustusvoimien esikuntapäällikkö Michael Claesson sanoo. Ruotsi ja Suomi ovat molemmat hakeneet Nato-jäsenyyttä.
Nato pohjaa puolustuksensa viime kädessä ydinaseisiin, ja tämä vaikuttaa jäsenmaiden asemaan.”

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/d5d784c3-aeff-4930-8606-3cc21b03679e

4.4.2023: Suomi liittyy Natoon

"Suomi liittyy Natoon 4. huhtikuuta. Suomesta tulee Naton jäsen tiistaina 4. huhtikuuta. Samana päivänä tulee kuluneeksi 74 vuotta Naton perustamisesta."

https://valtioneuvosto.fi/-/suomi-liittyy-natoon-4.-huhtikuuta

11.5.2023: Haavisto: Jos Ruotsista ei tule Naton jäsen Vilnan huippukokoukseen mennessä (11–12.7.2023), momentum menetetään

"-Momentum ehkä menetetään, joka on siihen Vilnan huippukokoukseen rakennettu. Kaikki tekevät sen eteen töitä, että siihen hetkeen saadaan maksimipaine, jotta Ruotsi saadaan Naton jäseneksi, Haavisto sanoo Ylelle.

Haavisto osallistui Tukholmassa Atlantic Councilin, Saksan, Liettuan ja Portugalin järjestämään Road to Vilnius -seminaariin yhtenä pääpuhujana. Seminaari käsitteli muun muassa Suomen ja Ruotsin NATO-jäsenyyttä.

Haavisto sanoi tiedotustilaisuudessa seminaarin jälkeen, että Ruotsi on tehnyt kaiken voitavansa vastatakseen Turkin edellytyksiin Nato-jäsenyyden ratifioimiseksi. Sen uusi terrorismilainsäädäntö astuu voimaan 1. heinäkuuta. Myös Naton jäsenmaat ovat Haaviston mukaan tehneet kaikkensa Ruotsin Nato-prosessin edistämiseksi."


https://yle.fi/a/74-20031375Kun Ruotsi liittyy Natoon on tämän näyn kokonaan toteutuminen jo todella lähellä.
Jumala voi kuitenkin vielä armahtaa, jos ihmiset kääntyvät pahoilta teiltään Jeesuksen Kristuksen puoleen.


Kannattaa tutustua myös “norjalaismummon näkyyn lopunajasta” vuosikymmenien takaa, sillä mielestäni nämä näyt liittyvät yhteen (toivottavasti olen väärässä). Myös tämän norjalaismummon näyn historia on hyvin dokumentoitu, eli ei ole mistään “hatusta vedetty”.
Tilanne maailmassa on nyt sellainen, että sodan eskaloituminen näyttää väistämättömältä, kun useat maat – Suomi mukaan lukien on laittanut lusikkansa soppaan.
Missä on nyt hyvä neuvo: parempi laiha sopu kuin lihava riita?

 

Nato on lihan käsivarsi. Nato EI ole pelastuksemme, vain yksin Jeesus Kristus on!


19.7.2023 koettiin reaalimaailmassa uninäkyä vastaava tilanne, kun taivas oli peittynyt myrskypilvistä ja aurinko oli samassa kohtaa kuin uninäyssä.

Erikoiseksi asian tekee se, että aurinko ei fyysisesti ollut tuossa kohtaa kuvassa vaan se oli noin 80 astetta oikealle tuosta kirkkaasta valoilmiöstä..  

Joh. 3:16


Sillä niin on Jumala maailmaa rakastanut, että hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.

Room. 10:9-10


Sillä jos sinä tunnustat suullasi Jeesuksen Herraksi ja uskot sydämessäsi, että Jumala on hänet kuolleista herättänyt, niin sinä pelastut; sillä sydämen uskolla tullaan vanhurskaaksi ja suun tunnustuksella pelastutaan.


Kuuntele profetia tästä linkistä

Jaa sivu